مهندس سید عباس موسوی ره‌پیما


مهندس موسوی  بنیانگذار ساختمان جدید مدرسه نمونه امام رضا (ع) فومن 


بچه های مدرسه  اولیا دانش اموزان  وهمکاران  مدرسه امام رضا یا همان جامعه یاوری 1  همیشه خوشحالند چون همیشه یکی پیدا میشود که همان مرد جنگی به از صد هزار باشد ....


عباس موسوی ره‌پیما دوم مرداد ۱۳۱۷ شمسی در شهرستان فومن دیده به جهان گشود. وی علاقه‌مند به ورود به دانشگاه در رشته مهندسی نفت بود، لذا در کنکور شرکت و در دانشکده فنی دانشگاه تهران در رشته مهندسی شیمی نفت پذیرفته شد. در سال ۱۳۴۱ دانش‌آموخته دانشگاه تهران و در یک شرکت پالایشگاهی مشغول به کار شد. بعد از مدتی کوتاه در آزمون جذب مربی در دانشکده فنی قبول شد و به تدریس روی آورد.

پس از دو سال کار در پالایشگاه، کارگاه کوچکی تأسیس و پس از آن شرکت‌های خود را یکی پس از دیگری تأسیس می‌کند. از شرکت‌های تأسیس شده توسط این کارآفرین نامی می‌توان به فومن شیمی، دقیق شیمی، تولید و گسترش، روغن موتور لوشان، ایران گریس، پادینه، بوزال فومن پارس، فومن پارت، دوپلی پارس، پخش کاسپین، نت‌لوپ (کاسترول)، و صنایع غذایی فومن اشاره کرد.

تأسیس دانشکده فنی فومن وابسته به دانشگاه تهران، از دیگر افتخارات این دانش‌آموخته دانشگاه تهران است که به گفته رئیس دانشگاه تهران، طراحی اولیه آن بر اساس دانشکده‌ای در طراز بین‌المللی بوده است و دانش‌آموختگان آن با دانش‌آموختگان فنی تهران برابری می‌کنند و از نظر استاندارد برابر استانداردهای جهانی ساخته شده است.

 

بخشی از سخنرانی مهندس سید عباس موسوی ره‌پیما، فارغ‌التحصیل دانشکده فنی و خیر نیک‌اندیش دانشگاه تهران ، ایشان سخنان خود را با این شعر آغاز کرد: «اهل فومنم، روزگارم بد نیست، تکه نانی دارم، ذره هوشی، سرسوزن ذوقی و خدایی که در این نزدیکی است».

وی گفت: «دوستان و سروران حاضر در جلسه که مرا می‌شناسند می‌دانند که از برگزاری جلسه بزرگداشت خشنود نیستم و اگر منشأ اثر و یا مبدا کاری بوده‌ام به علت توفیقی است که خداوند نصیب من کرد».

مهندس موسوی ره‌پیما افزود: «معتقدم هر آنچه برای این ملت و این کشور انجام دهید کم است و من منتی بر کسی ندارم چرا که آنچه انجام داده‌ام وظیفه شهروندی خود دانسته و گامی در مسیر خدمت کوچکی است که برای همه هم‌وطنان خود برداشته‌ام و این جلسه این امید را به جوانان می‌دهد که هیچ حرکتی در مسیر این خدمت به ملت نادیده گرفته نخواهد شد».

خیر نیک‌اندیش دانشگاه گفت: «اعتقاد دارم که زندگی من متعلق به کل جامعه است. می‌خواهم تا آخرین قطره وجودم استفاده کنم، چرا که زندگی برای من یک شمع کوتاه نیست، بلکه مشعلی درخشان است که در دستان من می‌درخشد و قصد دارم این مشعل را روشن نگه دارم و به نسل‌های بعد منتقل کنم».

 



 


مهندس جان برایمان خیلی بزرگ است کاری  مثلا ساخت مدرسه جامعه یاوری 1  در فومن که  یکی از چندین الطاف  وخیرات  شما برای این سرزمین است  و کسی نمیتواند جبران این همه بزرگی را در حق شما داشته باشد مگر اینکه حداقل  درخت دوستی و درستی که شما برجای گذاشتید را  عده ای  با افتخار در نگهداری  صحیح آن  کوشا باشند   ودل خوش به این باشند ( به پاس قدر دانی از لطف مهندس موسوی )